Ridtur på Ginza)

publicerat i Allmänt;
Idag red jag och Ginza ut, fullt påklädda ut i blåsten.
efter några hundra meter tittar jag ned och ser att bootsen vrider sig och att de förmodligen inte passar längre. Måste sälja dem och köpa nya så vi har till de lite mer grusade vägarna. 
jag hoppade av och tog av dem(stoppade dem innanför jackan😂 såg ut som att jag var bystig) hoppade upp igen och red vidare. 
Ja jag hoppade upp utan pall och hon stod still, helt otroligt då hon varit så känslig innan att hon flugit i luften för att tån kom i sidan på henne. 
I skogen bad jag om lite trav då vi skrittat i två veckor nu, hon travade gärna så pass att hon fattade galopp efter några travsteg. Tanken var ju trav och skritt idag men otroligt svårt att hålla henne så hon inte började galoppera. Hon var ju glad i alla fall så det var roligt. Blåsten var inte något problem för henne men hör och häpna stubbar mitt ute i skogen äter hästar. 
Väl på asfaltsvägen hem blev hon jätte trött och lunkade sakta hem, så mycket energi men konditionen är inte så bra vad jag förstår.  Men den får hon tillbaka snart, vi tränar oss sakta till bättre
 
kondition.