Underbar söndag

publicerat i Allmänt;
Vaknade tidigt som vanligt så gick ut fixade stallet och gosade lite med tjejerna. De är för sköna, de står tätt intill varandra inne i stallet och sover. 
 
Åt lite frulle sedan gick jag och Flisan ut för att rida Ametist. 
Nu har hon fått smälta ridningen sedan i onsdags och det var bra. Hon stod still när Felicia hoppade upp, självklart lite vaken de första 10 minutrarna. Men sedan började hon sänka huvudet och trampa på framåt. Vi testade att trava 2 korta sträckor, Ametist sprang vaket och med huvudet upp i vädret. Precis som Ginza gjorde i början. Vi var ute i ca 30 minuter och hon verkade så nöjd när vi kom tillbaka.
 
Fick en tur med Ginza i skogen med, fantastiska häst❤️. Trampade på så bra och vi fick ihop bra sträckor med trav och galopp. Vad jag njuter av att få rida min egna häst.
 
Märkte också att Ametist ömmade lite om sina hovar så måste köpa in boots så hon kan röra sig ok. Funderar på cavallo sport, då hon förmodligen kommer minska sina hovar framåt och man behöver byta dem till mindre storlek.
Ska köpa in till Ginza med för bakhovarna då jag inte riktigt fattar vad hon gör med dem när vi rider. Hon slänger ned sina tår rätt i marken men sliter inte dem snett eller så annars. Så vill skydda dem lite vid ridning. Tror jag ska försöka hitta bra begagnade equine fusion till henne.